CASCO Kötelező biztosítás — 2010. május 11.
Motorkerékpár biztosítás határozott időre

Hazánkban a gyakorlat szerint a motorosok nagy része a téli időszakban nem használja a motorját, ezért arra a néhány hónapra kivonatja a forgalomból és a kötelező biztosítását, illetve ezzel párhuzamosan a casco biztosítását is felmondja.

Motorkerékpár biztosítás a motorosok szokásaihoz igazítva

Az Allianz Biztosító legújabb terméke a motorosok kényelmét hivatott szolgálni, hiszen piacra dobták legújabb terméküket a határozott időtartamra (féléves) megköthető, motorkerékpárokra vonatkozó casco biztosítást. A teljes körű biztosítási védelmet nyújtó motorkerékpár biztosítás megkötése után a motorosok bizalommal fordulhatnak az Allianz felé akár lopás, törés, elemi kár esetén is. A motorosok számára a féléves konstrukció rendkívül kényelmes, hiszen a legtöbben télen nem használják efféle járművüket, az Allianz Casco motorkerékpár biztosítás segítségével pedig megkímélhetik magukat a biztosítás felmondásával járó ügyintézéstől. Rendkívüli népszerűségnek örvend az a tény, hogy az Allianz ezen új biztosítása az egyre elterjedtebb moped autókra is megköthető.

Motorkerékpár biztosítás díja

Természetesen a biztosítás díja nem mellékes, viszont a termék kidolgozása során erre is ügyeltek. Ennek köszönhetően aki például rendelkezik lakásbiztosítással vagy 1 hónapon belül lakásbiztosítást köt az Allianznál, az mindenképpen kedvezményekre számíthat a motorkerékpár biztosítás megkötése során. Szintén mérséklődik a díja annak, aki a biztosítását Allianz Banknál vezetett folyószámláról fizeti, vagy aki a motorkerékpár biztosítás mellett a kötelező biztosítást is  a társaságnál köti meg , illetve balesetmentesen motorozik.

Kapcsolódó hírek

Hír megosztása

About Author

netbiztosito

0 hozzászólás

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


3 × 9 =

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>