CASCO Kötelező biztosítás — 2010. április 16.

Ismét köthetőek a Wabard Biztosító ZRt. termékei, miután a PSZÁF 2010 január-február hónapban lefolytatott vizsgálata során megfelelőnek találta a biztosító működését.

A tavalyi évet nem éppen szerencsésnek könyvelhette el a Wabard Biztosító ZRt. , hiszen a PSZÁF 2009 szeptemberében határozatlan időre felfüggesztette a kötelező gépjármű felelősségbiztosítás, a casco biztosítás és a nemzetközi árufuvarozói felelősségbiztosítás megkötésére szolgáló engedélyt. A felfüggesztést követően a Wabard számos intézkedést tett, ennek köszönhetően az idén év elején lefolytatott ellenőrző vizsgálat során a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete ismételten engedélyezte a fent említett termékek kötését. Az engedély megadásával egyidejűleg a PSZÁF kötelezte a biztosítót arra, hogy az adatközlési, feldolgozási rendszerének működése megfeleljen a mindenkori jogszabályok által előírtaknak.

Kérdés lesz vajon a továbbiakban hogyan hat majd a biztosítási piac szereplőire a Wabard Biztosító visszatérése. A kötelező gépjármű felelősség biztosítások (kgfb), caso biztosítások terén kialakult versenynek valószínűleg meghatározó szereplőjévé válhat, hiszen termékei maximálisan versenyképesek, a díjai pedig sok esetben az ügyfelek számára a legkedvezőbbek.

Használja biztosítás kalkulátorunkat, és győződjön meg róla, Önnek a legkedvezőbb –e a kgfb vagy casco biztosítása!

Kapcsolódó hírek

Hír megosztása

About Author

netbiztosito

0 hozzászólás

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


× 1 = 3

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>