Lakásbiztosítás — 2010. március 27.
Hogyan függ össze lakásbiztosításunk az időjárással?

Sok ingatlantulajdonos nem rendelkezik megfelelő lakásbiztosítással. Felmérések szerint sokan a válságra való tekintettel felmondták lakásbiztosításukat. De vajon megéri-e kockáztatni azt a sokszor elenyésző összeget, amely otthonunk biztosítja?

Meteorológusok szerint az Egyesült Államokban a 2010 év szélsőséges, hurrikánokkal teli időjárást hoz magával. Vajon hazánkban mire számíthatunk majd? Tanulva a mások hibáiból, és az elmúlt évek tapasztalatából készüljünk fel, gondosan nézzük át megfelelő lakásbiztosítással rendelkezünk-e!

Egyesek az olcsóbb biztosítási díj érdekében sok kockázati tényezőre nem kötötték meg a biztosítást, csak a legfontosabbnak tűnő kockázatokat jelölték meg esetleges káreseménynek. Ha belegondolunk azonban egy kisebb, vagy kevésbé valószínű káresemény is súlyos tíz-, esetleg százezreket húzhat ki a zsebünkből. Gondoljuk át, megéri-e kockáztatni a mai nehéz helyzetben az otthonunkat esetlegesen évi néhányezer forintért?

Számolja ki lakásbiztosítási kalkulátorunk segítségével mennyibe kerül Önnek az otthona biztosítottsága!

Kapcsolódó hírek

Hír megosztása

About Author

netbiztosito

0 hozzászólás

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


7 + 2 =

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>