Egyéb biztosítás Lakásbiztosítás — 2010. március 21.
Erősödött az AEGON biztosító

Erősített az Aegon a válság ellenére

2009-ben Nem érintette negatívan a gazdasági válság az AEGON Magyarország cégcsoportot. A biztosító a kialakult nehéz helyzet ellenére erősödni tudott, és az elért eredmények alapján úgy tűnik növelni tudta részesedését a biztosítási piacon.

Jól kidolgozott és kedvező termékeinek köszönhetően az Aegon Nyugdíjpénztár pozitív reálhozamokat volt képes produkálni az önkéntes- és a magánnyugdíjpénztárban egyaránt. A pozitívum mind a tavalyi évre, mind pedig a 10 éves időtartamra vonatkozóan igaz.

Továbbra is megőrizte vezető pozícióját a lakásbiztosítások terén, sőt az Aegon lakásbiztosítások díjbevétele 7,2 százalékkal növekedett a tavalyi évben. A szakszerűen kidolgozott értékesítési stratégiának és ügyfél centrikus termékeinek köszönhetően a rendszeres díjas úgynevezett unit-linked típusú életbiztosítási termékek díjbevétele 3,8 százalékkal növekedett a tavalyi évben. A különféle befektetési lehetőségek sokrétűen képesek kiszolgálni az ügyfeleket.

Mindezek mellett felismerve a kockázati életbiztosítások iránti igényt folyamatosan bővülő skálán kínálják különféle termékeiket. Kiemelkedően népszerű az 50 év felettiek számára kidolgozott Gondviselés, amely orvosi vizsgálat nélkül megköthető biztosítási termék.

Összefoglalva a tavalyi eredményeket egyértelműen kijelenthető, hogy az AEGON Magyarország a válság ellenére is képes volt megőrizni nyereségtermelését, stabilizálni helyzetét.

 

Kapcsolódó hírek

Hír megosztása

About Author

netbiztosito

0 hozzászólás

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


8 − = 2

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>